Lanzarote

Vårt reisemål er kystbyen Puerto del Carmen

bilde1_fotor

Lanzarote er en meget spesiell øy som bærer preg av sitt vulkanske opphav. Øya har en rekke flotte severdigheter og innbyr til mange spennende utflukter. Det vulkanske opphavet har skapt merkverdige formasjoner i form av grotter, fjell og tunneler. Lanzarote har karrige, storslåtte områder og frodige landbruksområder med en særegen flora og fauna.

Takket være lokale og sentrale myndigheter, samt Cesar Manrique (spansk kunstner og arkitekt) har Lanzarote klart å beholde sitt rolige og avslappende særpreg. Lanzarote er også på UNESCOs liste over biosfære reservat.

Turistutviklingen på øya er unik, takket være den lokale kunstneren César Manriques innsats. Hans målsetning har vært å bevare så mye som mulig av den opprinnelige arkitekturen på øya. Derfor fremstår Lanzarote som en svært sjarmerende øy, vakker og velholdt med beplantninger og pittoreske, hvite hus med grønne og blå skodder. Øya er fri for turistindustri i form av store hotellanlegg og har derimot bevart sin opprinnelige byggeskikk, spanske restauranter og idylliske havneområder.

Selv om det finnes turistsentre på Lanzarote, så finnes det også mye vakker natur og anledning til ro og avslapning. Lanzarote blir gjerne beskrevet som en veldig ren øy og med et utrolig mangfold.

Så velkommen til kanariøya, som har alt å tilby for en perfekt ferie eller et langtidsopphold!

temperatur-luft-sjo
Lanzarote er omgitt av et varmt Atlanterhav – dette gir stabilt klima.

 

Jan Febr Mars April Mai Juni Juli Aug Sept Okt Nov Des
Luft 20 21 23 23 24 26 28 29 29 26 24 22
Sjø 18 18 18 18 19 20 22 23 22 22 20 19
cropped-reklame-bilde-fra-finn1.jpg
Leiligheter med utsikt til Fuerteventura i sørvest . .
Reklamer