Reisegleden AS

reklamebilde.jpg

Reisegleden er et norsk reisebyrå med spesiell kjennskap til Kanariøyene

 Vi ønsker deg velkommen til varmt klima vinteren 2017/2018  

 

Behov i markedet.

I Norge vil en kraftig økning i antall ressurssterke eldre komme i årene etter 2015. Mange vil i deler av året ønske seg vekk fra et nordisk klima hvor snø og kulde kan medføre helseplager eller isolasjon. Når det gjelder reisevaner hos eldre er tendensen at denne gruppen i økende grad stiller krav til trygghet og opplevelser. I tillegg til varmt klima ønsker mange å møte en ny kultur og tilegne seg kunnskaper.

Reisegleden skal tilby trygge reiser og opphold i varmt klima på Kanariøyene. Vi startet i 2012 på Lanzarote og utvider denne vinteren med tilbud om langtidsopphold på Gran Canaria. Begge reisemålene har en helt særegen atmosfære som karakteriseres av et rolig hverdagsliv og en spesiell arkitektur. Lave bygg, rolige gater, broer og blomster skiller disse stedene fra masseturisme og store hotellkompleks. Begge stedene Puerto del Carmen (Lanzarote) og Puerto Mogan (Gran Canaria) har sine tradisjonelle havner med fersk sjømat og seilbåter til kai.

Det etableres et totalprodukt som inkluderer flyreise og opphold. Våre valgte leiligheter har alle egen terrasse og utsikt. Kort gangavstand til strand, havn, butikker og restauranter. Det vil være tilgang til helsepersonell, kulturopplevelse og aktiviteter. Det kan f.eks. tilbyes språkkurs dersom man ønsker et langtidsopphold på vinteren. Oppholdene har varighet fra 14 dager til 3 måneder.

Erfaring

Initiativtager til oppstart av Reisegleden har 10 års erfaring med drift og markedsføring av organiserte helsereiser og var i perioden 2004 – 2009 direktør for Casas Heddy på Lanzarote. Erfaringer fra arbeid i norsk helsevesen og nevnte erfaring fra reiselivsbransjen, gir grunnlag for å forstå gjestenes behov. Kunnskap om spansk kultur, språk og reiseliv ansees som en viktig forutsetning for den kvaliteten vi ønsker å tilby.

Med gjestenes behov i sentrum er målet å skape et kvalitetsprodukt når det gjelder reise og langtidsopphold på Lanzarote og Gran Canaria.

Vi ser frem mot videre samarbeid!

Runar Danielsen

Daglig leder

 

Reklamer