Gran Canaria

Vårt reisemål er kystbyen Puerto Morgan

gran-canaria

Gran Canaria er den tredje største av Kanariøyene. Gran Canaria er den av øyene som er best kjente og oftest besøkt av oss nordmenn. Ikke minst på grunn av de flotte strendene, den varierte naturen og sin spennende historie. Gran Canaria er en vulkanøy som ligger vest for Afrika. Øya har ca. 750 000 innbyggere hvorav mange jobber innenfor turistindustrien. Turistmyndighetene satser nå store ressurser på å gjøre øya enda mer attraktiv for oss besøkende.

Selv om øya er mest kjent for sine flotte strender og behagelige klima, finnes det på Gran Canaria også en flott og mektig fjellheim. En kjøretur gjennom varierende terreng og spennende dalfører gir tilgang til utrolig vakker natur, samtidig som man får kjølt seg ned. For den som liker gåturer finnes det merkede stier gjennom plantasjer med mango og bananer og videre inn i stillhet og urørt natur.

På grunn av det stabile klimaet i området har Reisegleden sine leiligheter i Puerto Mogan på sørvest kysten. Valg av oppholdssted begrunnes ikke bare av det gode klimaet. Puerto Mogan har en idyllisk og sjarmerende italiensk byggestil. Havneområdet kjennetegnes ved blomsterdekorasjoner, hvitmalt lav bebyggelse og kanaler. Blant turister brukes ofte betegnelsen «Lille Venezia».  Havnebyen har alle fasiliteter og vi ønsker velkommen til et oppholdssted hvor du vil trives.

lille-venecia
Havnen i Puerto Mogan byr på fine detaljer
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s