Om Reisegladen

Reisegleden AS

Reisegleden er et norsk reisebyrå med spesiell kjennskap til Lanzarote

Vi ønsker deg velkommen til varmt klima vinteren 2016/20117  

Flere forhold i samfunnsutviklingen ligger til grunn for den fremtidige driften av selskapet Reisegleden. En kraftig økning i antall eldre vil komme i årene etter 2012. Mange eldre søker i deler av året vekk fra et nordisk klima hvor snø og kulde kan medføre helseplager eller isolasjon.  Når det gjelder reisevaner hos eldre er tendensen at denne gruppen i økende grad stiller krav til trygghet og opplevelse. I tillegg til varmt klima ønsker mange å møte en ny kultur og tilegne seg kunnskaper. 

Reisegleden skal tilby trygge reiser og opphold i varmt klima på Lanzarote. Det etableres et totalprodukt som inkluderer flyreise og opphold. Ved våre valgte hotell har alle leilighetene egen terrasse og havutsikt. Det vil være tilgang til helsepersonell, kulturopplevelse og aktiviteter. Det vil f. eks. være tilbud om språkkurs dersom man ønsker et langtidsopphold på vinteren. Oppholdene har varighet fra 14 dager til 4 måneder.

Initiativtager til oppstart av Reisegleden har 10 års erfaring med drift og markedsføring av organiserte helsereiser og var i perioden 2004 – 2009 direktør for Casas Heddy på Lanzarote. Erfaringer fra arbeid i norsk helsevesen og nevnte erfaring fra reiselivsbransjen, gir grunnlag for å forstå gjestenes behov. Kunnskap om spansk kultur, språk og reiseliv ansees som en viktig forutsetning for den planlagte driften av Reisegleden.

Med gjestenes behov i sentrum er målet å skape et kvalitetsprodukt når det gjelder reise og langtidsopphold for eldre på sommerøya Lanzarote.

Vi ser frem mot fremtidig samarbeid

Runar Danielsen

Reklamer